Skocz do zawartości

Ślub w Jabłonnie 7 czerwca

Darek K
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chaos? :icon_razz: Jaki chaos?? :icon_mrgreen: Ja nic nie widziałem bo jechałem z przodu :icon_mrgreen: :buttrock:

edit:

A co do konsumowania to niestety... ale jedyny wolny termin jaki teraz mi pozostał to z 20 na 21. :icon_mrgreen:

Edytowane przez zappa

Kochani bardzo bardzo Wam dziekuje za super obstawe mimo tych pogodowo - korkowych przeciwwnosci. Bylo naprawde super, panna mloda zachwycona, ja i goscie rowniez. Mam nadzieje, ze niedlugo gdzies sie ustawimy na jezdzenie to wymienimy sie spostrzezeniami. Jak tylko bede mial foty to wrzucam na forum. DZIEKI HEJ

Musimy sie umowic to pocwiczymy jazde w szyku, pozniej jak dojdziemy do wprawy to dolozymy jeszcze salta i fikolki i bedzie "jak ta lala", a pozniej oczywiscie konsumpcja.

Ja sie oczywiscie pisze na konsumpcje.

Chaos? :icon_twisted: Jaki chaos?? :clap: Ja nic nie widziałem bo jechałem z przodu ;) :banghead:

edit:

A co do konsumowania to niestety... ale jedyny wolny termin jaki teraz mi pozostał to z 20 na 21. :D

Oj lepiej nie drażnić Aśki... Była wtedy totalnie wkurzona bo niewyspana :banghead:

A jakieś fotki wrzucę tylko na razie mi się przed meczem nie chce :P

No dawaj! Już po meczu :bigrazz:

Po meczu nie nadawałem się do obsługi takich skomplikowanych i delikatnych urządzeń jak telefon, czytnik kart pamięci i komputer... A do tego później FTP'a... :icon_mrgreen: Jeszcze nie te zdjęcia bym przegrał i by się za dużo wydało... :crossy:

bylo rzeczywiscie super!!

czyli termin wybrany, 20-21, do tego czasu rozmnoze te butelke, zeby starczylo dla wszystkich.

pozdrawiam

Marina

Jak to butelkę?? Były chyba dwie? :( No nic, nie będę wnikał... :P

No to czekamy może na propozycje działkowiczów? :flesje: Ja niestety nie dysponuje.... :(

jeśli akurat będę w Warszawie... :)

Jak to?? Ciebie miało by zabraknąć?? :P Będziesz... będziesz... :bigrazz: :flesje:

Edytowane przez zappa

ja dostalam tylko jedna butelke, co sie stalo z druga nie mam pojecia!, poniewaz chodzi o picie, czyli bez motorow, moge zaproponowac swoje mieszkanie (kolo parku szczesliwickiego) albo wlasnie tenzesz (albo jakis inny) park- co prawda tutaj pojawia sie ryzyko mandatu za sporzywanie w miejscu publicznym, dzialka....owszem jest ale w postaci golej ziemi, kolo Nieporetu, trzeba by namioty, spiwory, wode....raczej odpada. A i z flaszkami raczej do zadnej knajpy nas nie wpuszcza. szykujcie sie na 20-tego wieczor.

Marina