zappa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Chaos? :icon_razz: Jaki chaos?? :icon_mrgreen: Ja nic nie widziałem bo jechałem z przodu :icon_mrgreen: :buttrock: edit:A co do konsumowania to niestety... ale jedyny wolny termin jaki teraz mi pozostał to z 20 na 21. :icon_mrgreen: Edytowane 7 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Kochani bardzo bardzo Wam dziekuje za super obstawe mimo tych pogodowo - korkowych przeciwwnosci. Bylo naprawde super, panna mloda zachwycona, ja i goscie rowniez. Mam nadzieje, ze niedlugo gdzies sie ustawimy na jezdzenie to wymienimy sie spostrzezeniami. Jak tylko bede mial foty to wrzucam na forum. DZIEKI HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Musimy sie umowic to pocwiczymy jazde w szyku, pozniej jak dojdziemy do wprawy to dolozymy jeszcze salta i fikolki i bedzie "jak ta lala", a pozniej oczywiscie konsumpcja. Ja sie oczywiscie pisze na konsumpcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A ja na fikołki po konsumpcji - lepiej wychodzą :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_ Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Fajnie było, miło było poznać. Na konsumpcje i fikołki też się piszę:cool: Edytowane 8 Czerwca 2008 przez miro_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Chaos? :icon_twisted: Jaki chaos?? :clap: Ja nic nie widziałem bo jechałem z przodu ;) :banghead: edit:A co do konsumowania to niestety... ale jedyny wolny termin jaki teraz mi pozostał to z 20 na 21. :D Oj lepiej nie drażnić Aśki... Była wtedy totalnie wkurzona bo niewyspana :banghead: A jakieś fotki wrzucę tylko na razie mi się przed meczem nie chce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No dawaj! Już po meczu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No dawaj! Już po meczu :buttrock: wlasnie wlasnie juz nie moge sie doczekac zeby foty oblukac :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 No dawaj! Już po meczu :bigrazz: Po meczu nie nadawałem się do obsługi takich skomplikowanych i delikatnych urządzeń jak telefon, czytnik kart pamięci i komputer... A do tego później FTP'a... :icon_mrgreen: Jeszcze nie te zdjęcia bym przegrał i by się za dużo wydało... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 bylo rzeczywiscie super!! czyli termin wybrany, 20-21, do tego czasu rozmnoze te butelke, zeby starczylo dla wszystkich.pozdrawiamMarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Teraz należy wybrać miejsce? Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 czyli termin wybrany, 20-21, jeśli akurat będę w Warszawie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 jeśli akurat będę w Warszawie... :( Tez nie wiem jak tam gdzie będę, ale jest spora szansa ze będę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) bylo rzeczywiscie super!! czyli termin wybrany, 20-21, do tego czasu rozmnoze te butelke, zeby starczylo dla wszystkich.pozdrawiamMarinaJak to butelkę?? Były chyba dwie? :( No nic, nie będę wnikał... :P No to czekamy może na propozycje działkowiczów? :flesje: Ja niestety nie dysponuje.... :(jeśli akurat będę w Warszawie... :) Jak to?? Ciebie miało by zabraknąć?? :P Będziesz... będziesz... :bigrazz: :flesje: Edytowane 9 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ja dostalam tylko jedna butelke, co sie stalo z druga nie mam pojecia!, poniewaz chodzi o picie, czyli bez motorow, moge zaproponowac swoje mieszkanie (kolo parku szczesliwickiego) albo wlasnie tenzesz (albo jakis inny) park- co prawda tutaj pojawia sie ryzyko mandatu za sporzywanie w miejscu publicznym, dzialka....owszem jest ale w postaci golej ziemi, kolo Nieporetu, trzeba by namioty, spiwory, wode....raczej odpada. A i z flaszkami raczej do zadnej knajpy nas nie wpuszcza. szykujcie sie na 20-tego wieczor.Marina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi