Skocz do zawartości

Simmering - Minarelli Am6.

WLD_Wlodi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mój peugeot ostatnio mocno rzyga olejem, aż kapie z tłumika. W dodatku gdy jade na wysokich obrotach i wcisne sprzęgło , to moto wchodzi na wysokie obroty, dopiero jak wcisne ssanie i odpuszcze to wszystko wraca do normy.

Który simmering odpowiedzialny jest za lewe powietrze?

Jak do niego dojść ?

Ma ktoś serwisówke minarelli?

Gdzie dostać taki simmer?

serv

http://www.motocyklisci.org/aprilia/download/silnik.rar

np w motorlandzie albo w motoromie i mnóstwo sklepów internetowych.

A simmering można tak przypasować jak łożyska, że np ide do sklepu i gościu mi dobiera ? Przejdzie takie coś?

Powiedz mi który simmering zmienić, czy ten od strony sprzęgła, czy ten drugi.

No i możesz mi powiedzieć który to jest simmer(oznaczenie na fotkach, co mi wysłałeś.)

No wiec. Oba simmeringi sa odpowiedzialne za lewe powietrze. I ten od oleju bo przeciez ciagle nie jest zalana powierzchnia tego simmeringa. Czyli wymieniamy dwa na swiety spokoj. Tym bardziej ten od oleju bo to mzoe byc przyczyna rzygania olejem. Tak mozesz isc do sklepu ze starym simmeringiem i dobrac.l

No wiec. Oba simmeringi sa odpowiedzialne za lewe powietrze. I ten od oleju bo przeciez ciagle nie jest zalana powierzchnia tego simmeringa. Czyli wymieniamy dwa na swiety spokoj. Tym bardziej ten od oleju bo to mzoe byc przyczyna rzygania olejem. Tak mozesz isc do sklepu ze starym simmeringiem i dobrac.l

A czy łatwe jest dojście do tych simmeringów ? Nie trzeba rozpoławiać silnika/ściągać czegoś większego?