dydur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale w sobotę 29 maja 2010r jest organizowana parada motocykli. Zbiórka o godz. 11:00 na ulicy Ogrodowej przy nowo otwartej knajpie dla motocyklistów. (otwarcie ma być właśnie 29 maja) Wyjazd ok godz. 11:40 Trasa: Od ul. Ogrodowej do ul. Krakowskie Przedmieście do Kościoła w Monicach. Po mszy przejazd na plac teatralny przy klasztorze Sióstr Urszulanek. Taką dostałem informacje i jeśli będą jakieś zmiany to mam nadzieję uda mi się Was poinformować. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja moze wezme ze 2 sztuki ;) ile bedzie trzeba zapłacic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wybiera się ktoś na Salve jak coś to dać info o której i skąd wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tysiasdz Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Hej co tu taka cisza?;p motocyklistów w Sieradzu ubyło czy jak ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wybiera się ktoś na Górę Św. Anny - 01.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 (edytowane) Słyszyliście o wypadku dzisiejszym na Stawiszczu ? Kurde szok !! czy to ktoś nie z forum !? jakas honda,nie wiem czy nie f4 zółta.... Kurde to nie przypadkiem Tomcos który pisal post wyżej ? Miał 28 lat był z Sieradza,Tomek i mial własnie żółtą f4 .. Edytowane 26 Lipca 2010 przez ArnolD84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Słyszyliście o wypadku dzisiejszym na Stawiszczu ? Kurde szok !! czy to ktoś nie z forum !? jakas honda,nie wiem czy nie f4 zółta.... Kurde to nie przypadkiem Tomcos który pisal post wyżej ? Miał 28 lat był z Sieradza,Tomek i mial własnie żółtą f4 .. Tak To tomek ma pogrzeb w czwartek o 13 w kosciele Najswietrzego Serca Jezusowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak nas tu mało zamiast przybywać to jeszcze to..to niesprawiedliwe!Zegnaj Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Zaglądnijcie tutaj to może być ciekawe można by to było troche rozkręcić:http://forum.motocyklistow.pl/Propozycja-d...my-t133997.htmlOczywiście myślę już o przyszłym roku.Rozmawiałem z chłopakami z okolicy i są jak najbardziej na tak. Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez kazkader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkeYT Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ktos chetny na wypadzik na okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 witam Motocyklistów z Sieradza, narazie robie małe przejażdżki, aby przyzwyczaić się do moto, ale może kiedyś spotkamy się na drodze, pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flstc1340 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Widzę że temat kompletnie wygasł,..myślę sobie odnowie - idzie wiosna więc może i tu się trochę ruszy. ostatni wpis chyba z przed roku :icon_razz: Pozdrowionka dla okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Tyle motocyklistów człowiek widzi na mieście a na forum nic się nie dzieje. Wie ktoś może gdzie zbiera się jakaś ekipa na wypad do Częstochowy na Zlot 17.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tu masz wszystko co cię interesuje http://www.grupamotosieradz.pl/ogloszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy24 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Tylko na tej stronie to chyba nikogo nie ma jak się pisze na meila to nikt nie odpisuje . wkońcu pogoda można będzie polatać Edytowane 2 Marca 2012 przez łysy24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi