łukasz1993 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam, chce kupic jakies hard enduro tylko nie wiem które wybrac upatrzyłem sobie pare ale nie znam wad ani zale tych motocykli prosze o odpowiedz. Husqvarna te 410/350suzuki dr 350kawasaki klx 250/300 jezeli wiecie cos na ten temat to piszcie jezeli mace cos takiego za rozsadana cene to tez piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Proponuje to http://forum.motocyklistow.pl/Co-kupic-wybrac--t83132.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dzieki ty masz ktm exc300 na sprzedaz i jestes z zmc a znasz takiego krystiana z gorajca zesto z nim piszesz na gg ostatnio ci wysyłał mojego bugggy czy nie chcesz kupic. Ja jestem sasiadem tego krystiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Maja 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jak chcesz kupić to ogłaszaj się w odpowiednim dziale, a jak pogadać z kumplem - to na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 sory pomyliłem sie nie tu dałem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi