Shinigami Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Panowie właśnie wróciłem z jazdy nowym nabytkiem ze stajni zielonych, pomimo małych usterek jest niesamowicie zadowolony z tego sprzętu :icon_question: Jutro będzie w miare możliwości mycie i opłacenie nowego miejsca parkingowego :bigrazz: Za zakup chcialem podziękować użytkownikowi "barteam" pomógł dowieść klamoty i to od niego pochodzi furka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Gratulacje! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Gratulacje ja będę musiał na coś takiego 3 lata co najmniej czekać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 :bigrazz: No no :banghead: Gratulacje sąsiedzie Bemowski :icon_twisted: :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi