k_u_b_a Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Cześć, Jak w temacie.Niedziela, parking przy Torwarze godz. 9.15, wyjazd o 9.30Trasa:http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&geoc...68,1.856689&z=9 Jadę z żoną, wiec predkość zawrotna nie będzie, ale preferuję żywe tempo wycieczkowe (do 160).Baki pod korek. Tankowanie w Łęczycy:) Jeśli ktoś sie zdecyduje, zapraszam. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jestes pewien, ze chcesz jechac traska Lowicz - Kutno ?Jechalem tamtedy miesiac temu to na odcinku 20km asfalt zerwany z polowy jezdnia reszta podzielona na 2 dla calego ruchu na tej trasie... no i te tiry...Ja bym sobie ten kawalek zdecydowanie odpuscil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Chętnie się przyłączę, jeśli można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jestes pewien, ze chcesz jechac traska Lowicz - Kutno ?Jechalem tamtedy miesiac temu to na odcinku 20km asfalt zerwany z polowy jezdnia reszta podzielona na 2 dla calego ruchu na tej trasie... no i te tiry...Ja bym sobie ten kawalek zdecydowanie odpuscil... Dzięki za info, już dawno tamtędy nie jechałem i nie wiem co się tam dzieje.Myślałem że TIRy latają autostradą i dalej na Brzeziny, Rawę i Nadarzyn a na starej poznańskiej to juz mamy tor wyscigowy ;) :clap: Będziemy kombinować jak to obleciećA moze ktoś wie jak postęp w remontach na dziś wygląda? Chętnie się przyłączę, jeśli można... Spoxik, będzie mnie i Marcie razniej :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Spoxik, będzie mnie i Marcie razniej :icon_razz: Ale myślałem, że to taki grubszy wypad i więcej maszyn pojedzie. Jak ty tylko w parze lecisz, to nie wiem czy tam się wam pałętać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ale myślałem, że to taki grubszy wypad i więcej maszyn pojedzie. Jak ty tylko w parze lecisz, to nie wiem czy tam się wam pałętać :wink: Też tak myślałem :crossy: Jakbym sam chciał pojechać to bym o tym nie pisał na F :evil: Zaproszenie jest dla wszystkich, widocznie coś ludzi odstraszyło.... pogoda :rolleyes: , diabeł Boruta :buttrock: , a może to mnie jedzie spod pachy :biggrin: :biggrin: Bywa że ludzie nie deklarują wyjazdu, wstają po imprezce i żeby kaca zgubić wskakują na moto i lecą na miejsce zbiórki :bigrazz: Nie ma to jak sponton! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Poleciałbym i ja ale moja ukochana strzeliła focha i mówi że trasa za długa, a ona woli pojechać i pochodzić niż ciągle jechać. No i co mam z nią zrobić: dobić czy wymienić na inną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Poleciałbym i ja ale moja ukochana strzeliła focha i mówi że trasa za długa, a ona woli pojechać i pochodzić niż ciągle jechać. No i co mam z nią zrobić: dobić czy wymienić na inną? hehehe, najlepiej przekonać :D Traska ma niewiele ponad 300km. Przy dobrej jeździe sam wiesz jak długo bedziemy jechać.....zawsze mozemy zostawić Ją w Arkadii to sobie pospaceruje. Wracając zabierzemy i będzie git :eek: Ech Kobiety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Poleciałbym i ja ale moja ukochana strzeliła focha i mówi że trasa za długa, a ona woli pojechać i pochodzić niż ciągle jechać. No i co mam z nią zrobić: dobić czy wymienić na inną? Wymienić na inną !!!!!Brałam pod uwagę ten wypad, ale niestety inne plany mi nie pozwoliły dołączyć.Pozdrawiam i do następnego razuK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Thx 3xMar ;) Edytowane 11 Maja 2008 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) dzięki za miłe towarzystwo i fajną wycieczkę, parę zdjęć z wyjazdu: http://marcin4.fotosik.pl/albumy/431241.html Edytowane 12 Maja 2008 przez marcin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi