trajka66 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Pewnie juz nawet z mąki piekarz chleb wypiekł :icon_mrgreen:, ale poczekajmy na relacje Wojtaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczy Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A co z tymi magnesami? Czy ktoś w końcu przetestował? Działa? Jeśli tak to jakiej wielkości magnes jest w stanie wywołć reakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No i nici ze zwiększeniem czujności... Ja mam moto całe z plastiku i aluminium, jeszcze nigdy pętla nie zaskoczyła. Stoję i stoję na skrzyżowaniu jak ten debil!!!! Ktoś już w końcu wypróbował te magnesy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja nie próbowałem, bo jakoś u mnie światła się przełączają:P Nie mógłbyś być pierwszym testującym? tosz to grosze na allegro kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Załatwiłem sobie malutkie magnesy neodymowe i założę je na próbę. Dam znać czy działa :) Jak te nie zaskoczą to spróbuję z większymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczy Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 no ciekawe jak pojdzie. dobre miejsce do testowania jest na skrzyzowaniu bydgoska/obwodnica ale przy wyjezdzie z poligonu. Tam bys musial miec naprawde szczescie zeby za Toba nadjechal jakis samochod, wiec raczej nic nie bedzie przeszkadzac za plecami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Tutaj akurat malutkie nie znaczy lepsze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi