rzoov Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Bak jest powypadkowy z odbitymi jajkami i krawężnikiem :) Pogratulowac jaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie odpuszczaj, takinesprawy sporo moga sie ciagnac. Mialem wypadek przy szkoleniu, wjechal ni gosciu w dupsko, ewidetnie jego wina czekam na kase juz dwa miesiace. Wczoraj zostala ona przelana na konto adwokata, dzisiaj pewnie bede mial na koncie. :icon_biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Fajnie, że nie odpuściłeś. Motor wygląda cały czas tak samo czyli "jak Czesiu.......zaje..ście".Teraz pomalutku nabierzesz pewności, a najważniejsze respektu do moto. Trzymam kciuki za finał rozprawy i fajnie , że nie zrezygnowałeś ze swojej pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Kur ** Taki ladny motorek .. I napewno dobry motocyklista ;/ Co za idiota Ci wyjechal .. Wspolczuje goraco.. A to ze zjechales na lewo .. Normalny odruch chciales uciekac .. Auto moglo zachamowac i stac az je ominiesz ;/ Wspolczuje ;/ PozdrAwiam Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Mateusz149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Kur ** Taki ladny motorek .. I napewno dobry motocyklista ;/ Co za idiota Ci wyjechal .. Wspolczuje goraco.. A to ze zjechales na lewo .. Normalny odruch chciales uciekac .. Auto moglo zachamowac i stac az je ominiesz ;/ Wspolczuje ;/ PozdrAwiam Dzięki. Teraz to juz z górki nawet gdy przegram sprawe, motocykl poskładany, jezdzi prosto i to mnie cieszy. Z drugiej strony wsiadajac na moto mam zawsze jakas blokadę i juz nie czuje sie tak pewnie jak kiedys, po prostu jezdze bezpieczniej i wolniej a radosc z jazdy taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 [...] Z drugiej strony wsiadajac na moto mam zawsze jakas blokadę i juz nie czuje sie tak pewnie jak kiedys, po prostu jezdze bezpieczniej i wolniej a radosc z jazdy taka sama.Widzisz, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ja dopiero zacząłem wolniej jeździc i myśleć po 3 krasztestach. Sprawy nie odpuszczaj, ustanów pełnomocnika. Jeszcze możesz zarobić na odszkodowaniu. A wyceniali Ci ciuchy i kask? Chyba też były uszkodzone? Nawet rysa to jest uszkodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 hehehe o kurcze to tak sie da moto odnowic :icon_mrgreen: pewno nie malo pracy to kosztowalo Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) hehehe o kurcze to tak sie da moto odnowic :bigrazz: pewno nie malo pracy to kosztowalo Pozdro Lagi - 800 zlFelga + opona - 400 zlSzyba - 100 zl2 dni zapału i checi Radosc z jazdy i odnowienia moto - bezcenna :buttrock: Po sezonie bede bawil sie dalej czyli wymiana zbiornika paliwa i tylnej lampy. Napewno do wymiany pojdzie opona z tylu. Obecnie mam Michelina Macadama z 2001 roku, bieznik gleboki ale przy mocnym przyspieszaniu opona sie slizga, twarda sztuka. Edytowane 2 Lipca 2008 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Lagi - 800 zlFelga + opona - 400 zlSzyba - 100 zl2 dni zapału i checi Radosc z jazdy i odnowienia moto - bezcenna :) Po sezonie bede bawil sie dalej czyli wymiana zbiornika paliwa i tylnej lampy. Napewno do wymiany pojdzie opona z tylu. Obecnie mam Michelina Macadama z 2001 roku, bieznik gleboki ale przy mocnym przyspieszaniu opona sie slizga, twarda sztuka.no to faktycznie inwestycja nie mala :P ale praca wlozona jeszcze wieksza. Gratuluje tych bezcennych przezyc :icon_mrgreen: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 no to faktycznie inwestycja nie mala :lalag: ale praca wlozona jeszcze wieksza. Gratuluje tych bezcennych przezyc ;) Pzdr A dziekuje bardzo :notworthy: i do zobaczenia na trasie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A dziekuje bardzo :lalag: i do zobaczenia na trasie :banghead:No do zobaczyska w blizszej lub dalszej przyszlosci :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi