tomasz87 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Taki jestem zadowolony,ze nie omieszkam się moim zadowoleniem podzielić :bigrazz: Oto co po ciężkich bojach zrobilem :http://bikepics.com/members/homerrus/bak_wsk/Bak jest polakierowany sprejem z puszki Motip(niby akryl). Szparunki troszke po swojemu zrobiłem tak mi się zabawa taśmą konturowa spodobala :icon_twisted: Bak był robiony bardziej w celach sprawdzenia tego co opowiadają ludzie,ze sprejem to ładnie nie da się polakierować nieczego :banghead: i w ramach jakiegoś tam doświadczenia. Z bak zapłaciłem na złomie 5zł(0 rdzy w środku :D)Jeszcze tylko nie mogę się zdecydować na logo(1kolorowe) ale mam już parę projektów. Oceniajcie :flesje: Edytowane 6 Maja 2008 przez tomasz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 No kurna, sprejem tak ładnie? Mi nigdy nie wychodziło :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Eee no jak dla mnie idealnie :biggrin: no ale ja sie przeca nie znam :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A właśnie sprejem :biggrin: Ale jedno trzeba wyjaśnić.. Więcej to się raczej nie porwę na takie zabawy. Nie wiem ile by skasował profesjonalny lakiernik ale jak by chciał 100-150zł nawet bym nie pomyślał o spreju... I to jeszcze w ciemnej piwnicy to mocno średnio się pryskało.. a ile ja przy tym pianki wypiłem. :wink: :) Eee no jak dla mnie idealnie biggrin.gifNigdy nie jest idealnie :evil: Starałem się to zrobić najlepiej jak się da ale czarny kolorek jest dość wymagający. W świetle dziennym z okiem 10cm od baku gdzieniegdzie są niedoskonałośći. Ale to mój 2i bak i wyszedł lepiej jak pierwszy(zaraz zapodam fotke 1-oale z tel.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ladnie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichy111WSK Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja swoją WSK-ę też malowałem sprejem :) , ale musze przyznać że wyszło ci to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Elegancko:) Ja jak moja motorynke sprayem malowałem to było fajnie do czasu kiedy przez przypadek nietrafiłem benzynką do baku i sie rozmazał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Elegancko:) Ja jak moja motorynke sprayem malowałem to było fajnie do czasu kiedy przez przypadek nietrafiłem benzynką do baku i sie rozmazał j.gifBo to tylko dla ozdoby taki malowanie :buttrock: chociaż w innej wiesce mam bak sprejem siknięty i daje rade ale czasem od waszki się robią wzorki z zacieków :clap: Moto i sprej to tylko do muzeum do jazdy dobry lakier z pistoletu życia nie oszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi