armacko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Najlepsze obecnie to opony.com . Kupiłem u nich 2 komplety dunlop i toyo (oba komplety do mercedesów) jestem zajestrasznie zadowolony dostawa gratis nie uszkodzone tel do dostawcy i mozliwa płatnosc przy odbiorze sami piszą na stronie ze jak uszkodzenie to nie odbierac i nowe na ich koszt(dostawa powtórna) teraz biorę u nich zimówki nokiany(dobra cena) a i opony nie sa starsze niż 18 mies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Najlepsze obecnie to opony.com . Kupiłem u nich 2 komplety dunlop i toyo (oba komplety do mercedesów) jestem zajestrasznie zadowolony dostawa gratis nie uszkodzone tel do dostawcy i mozliwa płatnosc przy odbiorze sami piszą na stronie ze jak uszkodzenie to nie odbierac i nowe na ich koszt(dostawa powtórna) teraz biorę u nich zimówki nokiany(dobra cena) a i opony nie sa starsze niż 18 mies Moim zdaniem i tak zawsze warto sprawdzić na ceneo czy na skąpcu. Nie zawsze jest tak, że dany sklep ma najtaniej wszystkie opony. Ja brałem już opony z conajmniej 5 różnych sklepów i za każdym razem wszystko było ok. W przypadku zimówek 18 miesięczna opona to już nie taka nówka. Trzeba brać pod uwagę, że zimówki mają krótszy okres żywotności. Pozdrawiam Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armacko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 kolego filipr w naszym panstwie za nowe opony uważa sie sztuki do 36 mies. więc jesli ktos sprzedaje tylko do 18 mies to chyba lepiej poza tym nie wszyscy wysyłają gratis a oszczednosc 20 zeta na oponie i wydznie 30 na DHL to ciut głupota. :bigrazz: oczywiscie mam na mysli zakup całego kompletu tylko w tedy wysyłka gratis i dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi