damianio Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam. Powinna byc 160 ale mam za friko 180. Zakladac?? Duza bedzie roznica?? Dodam ze moto kupilem na 180 i nie mam porownania jak byloby na 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 180 wymiarowa prawie jest taka sama jezeli zakladasz ja felge do f2 lecz wywija sie jak grzyb i jest do dupy, nie polecam takich kombinacji bo mozna przecholowac w zlozeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 CBR to nie choper. Tu zależy na doskonalmy prowadzeniu a nie na wyglądzie. Do konkretnej szerokości obręczy masz konkretna szerokość opony. Jak zaczniesz kombinować to efektu dobrego nie uzyskasz. Sprzedaj lub zamień sie z kimś na ta 180.Wybacz ale wstawianie opon na zasadzie bo taką akurat mailem to według mnie chamówa i brak kultury technicznej. Pamiętaj ze twój motocykl świadczy o Tobie! Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi