Dziobak Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Czy orientuje się może ktoś, gdzie w woj. mazowieckim lub okolicach najkrócej czeka się na egzamin? Interesują mnie takie WORDy jak: Płock, Ciechanów, Łomża, Siedlce, Radom, Łódź lub inne do 100-150km od W-wy. W Skierniewicach niestety czas oczekiwania to prawie 2 miesiące, Warszawa z tego co się orientuję też bardzo długo. Z góry dzięki za pomoc.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petro Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja w Białymstoku czekałem 2 tyg. na praktyke A, a miałem 23 czerwca :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabba1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 WORD RADOMTeoria: około 5tygodniPraktyka A: równe 3tygodniePozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 30.04 złożyłem papiery.Termin rzucili mi najbliższy, czyli... ...17.07 no ale kurna jakoś zleciało i za ok 2tyg odbieram prawko :biggrin: Ale jestem happy :biggrin: ;) ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja po obdzwonieniu wszystkich ośrodków w promieniu 100km zapisałem się w Warszawie, przy Odlewniczej.Aktualne czasy oczekiwania to:teoria - 4tygpraktyka - 2tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 musze poprawic kolege z radomia, fakt na teorie czeka sie okolo 30 dni, natomiastna prkatyke czeka sie 6 tygodni, egzamin mam 19nastego :lapad::icon_exclaim: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkowy Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Odlewnicza w Wawie : zapisałem się dzisiaj na teorię .... termin 21.08.2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Wczoraj zapisalem sie na teorie+praktyke w Toruniu. Termin 28 sierpnia ;). Nie jest zle, w zeszlym roku zdawalem na B i czekalem 2 miechy. Edytowane 23 Lipca 2008 przez martian1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ja bylem 22 lipca i dostalem termin na 22 sierpnia, na sam praktyczny, na laczony czeka sie krocej podobno na A , W krakowieA czy u Was jak dostajecie termin za ponad 30 dni, to daja Wam kartke :" prosze o ustalenie terminu.... w okresie ponad 30 dni " czy jakos tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnyaR6 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 W Szczecinie :teoria - praktycznie od ręki, ja czekałam 5 dni, ale można trafić nawet w ten sam dzieńpraktyka - 2 tygodnieteoria+praktyka - ok 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jastrzębie Zdrój - teoria zdana 15 lipca, praktyka - 9 wrzesień. Jakaś paranoja... ;s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiulek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 warszawa odlewnicza teoria zdana 23lipca;-) praktyka 11 sierpnia;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabba1 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 musze poprawic kolege z radomia, fakt na teorie czeka sie okolo 30 dni, natomiastna prkatyke czeka sie 6 tygodni, egzamin mam 19nastego :icon_mrgreen::) pzdr.Teorie zdałem 18lipca zapisałem się na 8 sierpnia jeśli chodzi o kat.A, 6tygodni czeka się owszem ale na kategorie B a tutaj mowa o kategorii A :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 w tym momnecie sie czeka tyle samo na A co na B (praktyka), b zdalem 2 miesiace temu nawiasem mowiac :bigrazz: i mysle ze poki jest cieplo to sie nie zmieni :smile: ja teorie A zdalem 7.07 a praktyke mi wysatiowno na 19.08 pzdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi