manius606 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 witammam problem z moja yamaha dt 125 jechałe sobie spokojnie z góry nawet nie wkrecajac obroty 1000-3000 a tu nagle zgasła próbowałem ja odpalic i nic tylko strzela w tłumik iskra jest paliwo dochodzi no i nie wiem co sie stało prosze o pomoc wszystkich znajacych temat dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Zobacz klinek na wale. Najgorszy przypadek to pierscien w sumie to odpowiedziales sobie nie odkrecajac manetki jadac z gory tlok nie mial smarowania dostatecznego. Ale to najgorsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 sprawdz czy jest kompresja , tak jak napisal kolga wyzej mozliwe ze silnik nie mial smarowania i zatarl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 pewnie pierścień szlak trafił, ale dla pewności wymień świece, bo normalnie wykręcona może iskrę mieć ale pod ciśnieniem zanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 i nic tylko strzela w tłumik iskra jest tez wygląda mi to na iskre w nieodpowiednim momencie (wiec stawiałbym na ścietego kilna) :) a po za tym to prosze pisz w temaciku poświęconym DT-kom bo szkoda zakładnac nowy temat skoro juz istnieje jeden,p :) ozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 manius606 -zmierz kompresje bo to prawde ci powie xD ps.od kiedy masz moto? wczesniej zdazylo ci sie cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi