JLB2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witam. pękł mi pierścionek podczas jazdy i uszkodził tłok i cylinder i mam takie pytanie :teraz średnica mojego cylka to około 50,25 mm . więc chyba nie mam tłoka od ns1 bo one były robione tylko max do 2 szlifów ..z tego co wiem ?? czy jest możliwe że mam tłok od mbx np?? będę musiał robić szlif i może kupie jeszcze gdzieś większy tłok od tego co mam ... jak sądzicie ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 sadzimy ze najlepszym rozwiazaniem jest poszperac w wyszukiwarce... tak to jest tlok od mbx i wszystko dalej tak jak myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 na kemocie są tłoki do hondy mtx, mbx i mają masę nad wymiarów, ale co do jakosci wyrobów to się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi