Krzysnik363 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam.Mam okazje kupić Malaguti RST Motor leciwy ale mi sie podoba i chyba lepszy od peugeot sv 50 z vmax 55km/hProblem mój polega na tym iż ma tylko 3 biegi. Sprzedawca mówi że tyle ma mieć. Czy możliwe ? Chyba powinny mieć 4 .Druga sprawa to chociaż moto ma 3 biegi to na liczniku ma 140 km/h a te 4 biegowe mają 120 km/hCzy możliwe że licznik przeskalowany > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Brat miał mówi ze miał 4 biegi a na liczniku koło 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie kupuj, bardzo egzotyczny w Polce, będziesz miał problemy z dostępem do części zamiennych, jakichkolwiek schematów itp. Sam to już przerabiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Już sie rozmyśliłem.Trochę za stary (19 lat) a poza tym tak jak mówisz części nie dostępne .Poza tym nie wiem czemu ale 3 biegi mi sie źle kojarzą :) ;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi