ittmk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam..Chcę kupić handbary a moto jest na wsi i nie mogę zmierzyć..Jaka jest średnica kierownicy? Moto rok 97 TT 600 E Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez ittmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam!Rozmiar może zależeć od przeszłości motocykla - od tego czy kierownica nie została wcześniej zmieniana na jakąś akcesoryjną.Jesli to standart, to podejrzewam, że bedzie to 22mm.Prosze mnie poprawić, mogę się mylić.Pozdrawiam KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2adi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 WitamZ tego co mi sie wydaje srednica kierownicy jest wazna ale nie zewnetrzna tylko jej wewnetrzna strona, to wlasnie ona ma znaczenie przy montarzu oslon ;) Mocowanie wchodzi do wewnetrznej strony kierownicy. Byc moze masz inny rodzaj oslon, to wszystko zalezy jakie chcesz zalozyc! Moja kierownica YAMAHA TTR 600 E 2003' zewnetrznie ma 22 mm a w srodku 14 mm, lepiej sprawdz dokladnie Twoje wymiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Z tego co mi sie wydaje srednica kierownicy jest wazna ale nie zewnetrzna tylko jej wewnetrzna strona, to wlasnie ona ma znaczenie przy montarzu oslon Witam!Wiem, bo sam montowałem handbary, tylko uciekł mi rozmiar wewnętrzny, więc napisałem ten zewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 22 mm - sprawdziłem...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi