Bonus Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witamzgłaszam sie do was z następującym problemem : poszukuje sklepu (internetowy, okolice Olsztyna obojętnie)który zajmuje sie sprzedażą pierścieni do motocykli najlepiej każdego typu ale podawajcie namiary na to co macie może ktoś zajmuje sie profesjonalnym dorabianiem ale to nie za bardzo wchodzi w grę już kiedyś miałem z tym do czynienia i nie zbyt mile to wspominam ale to moje prywatne zdanie :icon_mrgreen: czekam na pomoc pierścienie oczywiście najlepiej markowe takie jak RIK dla przykładu :lalag: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 do czego to mają byc pierścienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 przyłączam się do pytania. Potreba mi pierścieni do hondy crm (mtx) 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonus Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 do czego to mają byc pierścienie? jak masz namiar na jakis sklep który sprzedaje pierscienie oddzielnie bez tłokow do japonskich motocykli to zapodaj namiar :) o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi