gnida Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 http://allegro.pl/item354405001_honda_shad...an_18000km.htmlWrzucam to na prośbę kolegi motocykl piękny w jedynym słusznym stylu ;p zadbany zresztą widać raczej na zdjęciach, spycha go tylko i wyłącznie dlatego że trafił za***istego VTXa jak mi zdjęcia pokazywał to mi się nogi ugięły.Co do samego sprzedającego to już go trochę znam i jak narazie nie dał mi powodu żeby mu nie ufać (iskry w oczach jak tylko temat schodzi na dwa koła)Moim skromnym warto PozdrawiamGnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 przenoszę do właściwego działuna przyszłość proszę zwracać uwagę gdzie ładujesz posty: w końcu podział forum nie jest na ozdobę :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 przenoszę do właściwego działuna przyszłość proszę zwracać uwagę gdzie ładujesz posty: w końcu podział forum nie jest na ozdobę :/jsz A pardąsik klepałem posta po dobrym winie i za cholerę nie mogłem giełdy na całym forum znaleźć jak mamusię kocham. Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 po kiepskim zrozumiałbym kłopoty ze wzrokiem - ale żeby po dobrym..? :Djsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi