Osek22 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Czesc, Czy SIDI VERTIGO to generalnie tylko model z rozna rozmiarowka czy sa damskie i meskie? Niedawno kupowalem dziewczynie wlasnie te buty i z latwoscia dalo sie zauwazyc w mniejszych rozmiarach ze stopa jest inaczej uksztaltowana (wezsza). Wiec jest podzial na damskie/meskie czy tylko rozmiar mniejszy?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Akurat co do obuwia to wydaje mi sie ze nie ma podzialu na damskie czy meskie.Raczej byly tak uksztaltowane ze wzgledu na rozmiar.To samo jest jesli sie nie myle w Alpinestarsach. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam.Z tego co pamiętam w katalogu nie ma rozgraniczenia na rozmiary damskie i męskie ale jeśli chcesz się upewnić to daj znać a ja jak będę w firmie to sprawdzę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam.Z tego co pamiętam w katalogu nie ma rozgraniczenia na rozmiary damskie i męskie ale jeśli chcesz się upewnić to daj znać a ja jak będę w firmie to sprawdzę.Pozdrawiamchyba twoja odpowiedz mi wystarczy, dzieki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 z tego to widze od 38 do 47 sa dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi