Czarek-fighter Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A co sadzisz na temat japonskich motocykli? Sugerujesz, że jakość japońskich samochodów porównywalna jest z jakością japońskich motocykli? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to powiem tak :banghead: jeep cherokee 4.0 . ma automata japonskiego i jest nie do zabicia. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 szczerze japończyki dobre autka robią. Ja sie nie przejechałem przynajmniej ani nikt ze znajomych. Zależy jeszcze jaki model: każdy jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Japońskie jest super;)osobiście jeżdże Hondą Civic z 2000r i jest git:) są pewne mankamenty tego auta ale ma też tyle plusów że wychodzi bardzo dobrze;) Zastanowiłbym się też nad Mitsubishi Galantemhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4628277 o tu masz z gazem i w automacie.To bardzo wdzięczne auta i chyba mimo wszystko za tą kasę lepiej wziąć nie zajeżonego galanta z dobrym wyposażeniem niż Passata z 500 tyś przebiegu i do remontu kapitalnego.Nie ma też co się przejmować gadaniem o drogim serwisie jeśli masz sprawdzonego mechanika oczywiscie.Sam chciałbym kupić coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4572547 tyle że te ku*ew,,,,kie ubezpieczenie mnie zeżre i to jedyny powód dlaczego nie kupie takiego auta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A Chrysler voyager +lpg? ??? dobry czy qpa?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ja tam nie lubie wanów :) ale ludzie sobie chwalą te samochody, tak samo jak i Ford Galaxy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 w tych pieniązacz to polecam GOLFA II TDI calkiem fajne autko i w 5l ON /100km sie kolega mieśćił w trasie spokojnie... tylko znajdz takiego w dobryn stanie :buttrock: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Do tego golfa pamiętaj o przyciemnianych szybach! i sportowym tłumiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ja bym wybrał Mercedesa W124 (E)Lub Volvo 740Te auta będą jeszcze jeździć a my już zaczniemy sikać w pieluchę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi