Tabaluga Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 tak jak w temacie szukam motoroweru/enduro - zdaje na kartę motorowerową :) najchętniej wziąłbym używany ale sprawdzonej firmy (by bez problemu dało sie dokupić części) chodzi mi bardziej o jakiegoś enduro bo będę nim tez jeździł w terenie dla mnie liczą sie:-wygląd (jakbym miał zabrać jakąś laskę) xD-moc (ale v-max 70-80 mi starczy) -wytrzymałość (motorek ma być stabilny, nieawaryjny) cena max to około 3tyś (3000) proszę by w tym temacie wypowiadać sie jaki motor i dlaczego oraz cenę orientacyjną o bym zapomniał ważne by był 2-osobowy :D jak macie takowego na sprzedaż to też mile widziane ___________________________________________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Polecam ci Yamaha DT 80/50 lub aprilie rx 50. Sam mialme Yamahe dt80/50 od neijz aczynala sie moja przygoda z motorami motor bardzo landy moc ma ciekawa wytrzymaly dostep do czesci super POLECAM Rx 50 tez ciekawe cacuszko jezdzilem ale to motor taki jak dlamnie dretfy chudy jakis taki a dt ma to cos eheh:D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 [to zapraszam do mnie mam yamahe dt 80/50 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=352275241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 DT 50/80RX (za 3tyś może być ciężko)HM CRE (ciężko będzie znaleść dobry za tą cene) DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Motorowery Rieju sa produkowane na silnikach Minarelli, tych samych co Yamaha DT 80/50, a Rieju sa duzo tansze. Nie mowie tego w ten sposob, ze ja go mam to juz jest najlpeszy, to po prostu moja opinia. Za 3tys nie wiem czy cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) dla mnie liczą sie:-wygląd (jakbym miał zabrać jakąś laskę) xD-moc (ale v-max 70-80 mi starczy) -wytrzymałość (motorek ma być stabilny, nieawaryjny) No tak.. wyglad na 1 miejscu zeby lecialY laski a najwazniejsze na koncu :buttrock:Motocykl mocny i wytrzymaly za 3 kola ? eeee Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 DT, bo HM sensownego nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi