gamerski Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam,Mam pytanko,CZYM CZYŚCICIE OPONY WW ( TE Z BIAŁYM PASEM ),może dla niektórych jest to temat oczywisty ale jeśli ktoś będzie tak dobry to czekam na podpowiedź dzięki bardzo i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zwykle to gorąca woda z detergentem (płyn, szampon) czyli podczas zwykłego mycia. Do tego nadaje się szczoteczka albo gąbka z szorstką nakładką i jest git. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian74 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 witam kupcie sobie mleczko dosie albo cif krem zeby byl zwykla gabka wystarczy doscduzo tego idzie ale ja tak robie od 2 sezonow bo mam owe oponki ale i poprzednie po syfiarzy z belgi doprowadzilem owymi srodkami do pieknej bieli daje gwarancjie ze biale pasy po tych srodkach sie nie niszcza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamerski Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dzięki bardzo za podpowiedzi,pozdrawiam serdecznie i iutro działam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam kupcie sobie mleczko dosie albo cif krem zeby byl zwykla gabka wystarczy doscduzo tego idzie ale ja tak robie od 2 sezonow bo mam owe oponki ale i poprzednie po syfiarzy z belgi doprowadzilem owymi srodkami do pieknej bieli daje gwarancjie ze biale pasy po tych srodkach sie nie niszcza pozdrawiamCiekaw jestem efektów, ja też do tej pory stosowałem szczotę i wodę z szamponem, ale tym sposobem sporo trzeba się namęczyć żeby doprowadzić oponki do bieli.Lecę na zakupy do pani Gieni z chemicznego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jak najbardziej Ciff się sprawdza. Cały zeszły sezon tak myłem. Nic się nie dzieje z oponką. A efekt super. Mało wysiłku a efekt bieli razi w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi