adrian44 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam czy ktos wie od Jakiej Hondy jest ten wydech?? I czy jest to tuning (by moto bylo glosniejsze) czy po prostu orginał od jakiegos moto ??Podaje linkhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=350707605 Czy w mojej Cb bedzie ladniej brzmiał niz orginał ? Ps gdzies w googlach znalazlem cos takiego "CX500 Sankei Laser Exhaust" czy to oznasza ze Sankei jest podzespolem Lasera :biggrin:? lub maja cos wpsólnego ze sobą? Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Chcesz to wrzucic do cebuli ? Odpusc sobie, a pieniadze wydaj na benzyne, wiekszy pozytek z tego bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dlaczego tak uwazasz?? wiesz co to za wydech? slyszales o nim czy miales jesli tak to powiedz a nie piszesz bez argumentów ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wiesz...Sankei to jest własciwie Laser. Tak czy inaczej ja bym tego nie zakładał do cebuli. Motocykle z rzędowym twinem nie brzmią zbyt dobrze na żadnym wydechu, nawet seryjnym. Na takim z aukcji moto będzie tylko smiesznie pierdziało i będzie męczące podczas dłuższej jazdy. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie wiem czy widzialiscie cb... na wydechy lasera czy nie ale jak nie to zaglądnijcie http://video.google.pl/videoplay?docid=437...plindex=1&hl=plPrzeciez kazdy plastik ma rzedowy silnik prawie wiec o co chodzi?Maja w Cb tłumiki od innej i jakos chodzi.. Co to dalszej trasy to góra do 60Km a i tak z przerwą zazwyczaj a moj orginał jest nie do zniesienia nie słysze go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ale nie kazdy plastik ma dwa cylindry w rzedzie. Widac, ze juz decyzja co do kupna zapadla, wiec powidzenia ;) Zalozysz, wyregulujesz gaznik na nowo, wetdy daj znac jak sie spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nie nie decyzja jeszcze nie zapadła... Chodz jesli Sankei jest pod zespołem lasera to bylo by super.... Widzialem jak Cebulka chodzi na laserze i miód... Nie wiem o co wam chodzi z tym ze Cb na zadnym wydechu nie brzmi ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Chodzi o to że KAŻDE moto z silnikiem R2 będzie smiesznie gadało. Tak samo CB jak i GS500, ER5, itd. Z R2 to fajnie gadają tylko stare brytyjskie maszyny :) Tylko raz spotkałem fajnie gadającą japonie R2 na sport. wydechu. http://youtube.com/watch?v=TYTIzE-aHIo&feature=related Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Aaa chyba juz rozumiem o co ci chodzi.. No mi sie podoba dzwiek Cb czy Gpz na wydechu lasera czy tez IXIL ale to wszystko zalezy od gustu . Dzieki za pomoc co to wydechu to sie zastanowie jesszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Chodzi o to że KAŻDE moto z silnikiem R2 będzie smiesznie gadało. Tak samo CB jak i GS500, ER5, itd. Z R2 to fajnie gadają tylko stare brytyjskie maszyny :flesje: Tylko raz spotkałem fajnie gadającą japonie R2 na sport. wydechu. http://youtube.com/watch?v=TYTIzE-aHIo&feature=relatedEee tam pitolicie-mi sie dzwiek silnika F 800 od Beemki calkiem podoba :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 eee co to jest BMW :flesje: Tutaj Honda rządzi Co do wydechu to wizualnie jest według mnie na 5- technicznie raczej tez.. No powiem szczerze ze zaczynam myslec czy go wziac czy nie... wiem jedno (były to moje ostatnie zakupy które robilem po imprezie %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Juz wszystko jasne wydech jest seryjny (o czym sprzedajac wiedzial ale nie po informował) Wydech Sankei od Hondy Cbr 600 f4 jest to to samo co orginał jednak ten z nierdzewki niczym innym sie nie rozni:) Trudno poszukam czegos innego , dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi