ittmk Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam... Kupiłem niedawno motorek o nazwie Yamaha tt 600e 97 rok Belgarda. Mam jakiegoś manuala ale od rocznika 2004 i tam podają, że ilość oleju to mniej więcej 2,5 do 3 litrów.. Zmieniałem dziś olej poprzez spuszczenie starego i wyleciało ok. 1 może 1,5 litra.Wlałem nowy i też wyszło ok. 1,5litra. Za silnikiem jest taki mały pojemnik na olej z miarką i teraz mi pokazuje że jest full..Pytanie do właścicieli - rzeczywiście tak mało oleju przy wymianie?Czy też coś jest zapowietrzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 a spuszczałeś tylko przez śrubę czy przez magistralę też ? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Wow, tylko śrubę...Jaką magistralę? Oki, doczytałem sie...Dzięki...Wiem co jeszcze trza odkręcić..Ciemno w garażu było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi