wicia23 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Kto z Warszawy lub zachodniej okolicy ma wersję 44L Moto-Detail i mógł by się styknąć ze mną żebym mógł zobaczyć w realu jak one wyglądają ?Interesuje mnie jakość wykonania, czy mieszczą się dwa integrale (na rożnych strona różnie piszą).A może wiecie o jakimś sklepie (nie internetowym) gdzie można zobaczyć te kuferki ?Drugi kuferek który mnie interesuje to KAPPA K48Nhttp://www.allegro.pl/item336652501_kappa_..._promocja_.htmlFirma chyba lepsza więc może warto to kupić.. Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez wicia23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kto z Warszawy lub zachodniej okolicy ma wersję 44L Moto-Detail i mógł by się styknąć ze mną żebym mógł zobaczyć w realu jak one wyglądają ?...Firma chyba lepsza więc może warto to kupić.. Czesc,Mam taka kappe. Jest naprawde OK, moim zdaniem za te kase warto. Pomyslec, ze ja placilem ze 150 PLN wiecej, a to tylko ze wzgledu na kurs euro ;-(. Jesli chcesz zobaczec w realu, jestem z wawy - bemowo, wiec z blonia zbyt daleko nie bedzie.pzdrJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia23 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Czesc,Mam taka kappe. Jest naprawde OK, moim zdaniem za te kase warto. Pomyslec, ze ja placilem ze 150 PLN wiecej, a to tylko ze wzgledu na kurs euro ;-(. Jesli chcesz zobaczec w realu, jestem z wawy - bemowo, wiec z blonia zbyt daleko nie bedzie.pzdrJac Jestem co dzień w Warszawie więc mógł bym podjechać na bemowo koło 17. Jak byś miał chwilkę czasu to daj znać - chętnie obadam jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jestem co dzień w Warszawie więc mógł bym podjechać na bemowo koło 17... Czesc,17 nie wchodzi w gre (zbyt wczesnie), zadzwon na 510 028 437, to sie dokladnie umowimy.pzdr,Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia23 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Kto z Warszawy lub zachodniej okolicy ma wersję 44L Moto-Detail i mógł by się styknąć ze mną żebym mógł zobaczyć w realu jak one wyglądają ?Interesuje mnie jakość wykonania, czy mieszczą się dwa integrale (na rożnych strona różnie piszą).A może wiecie o jakimś sklepie (nie internetowym) gdzie można zobaczyć te kuferki ?Drugi kuferek który mnie interesuje to KAPPA K48Nhttp://www.allegro.pl/item336652501_kappa_..._promocja_.htmlFirma chyba lepsza więc może warto to kupić.. odświeżam temat :flesje:wchodzą 2 kaski integralne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi