andyx123 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 (edited) :P Moj pierwszy motur ,marzylem od dziecka jak sie nim przejchalem od razu zapragnolem go miec i marzenie sie spelnilo ,no jazda to odlotowa,przyspieszenie ma lepsze niz moj samochod ,oczywiscie nie przesadzam w szybkiej jezdzie ,nie chce byc dawca organow,chce czerpac same przyjemnosci z jazdy.POLECAM zakup tego motocykla moze ktos sie podzieli swoimi wrazeniami ze mna zapraszam Edited April 22, 2008 by andyx123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthos_SD Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 No cóż, gratuluję szczerze zacnego sprzętu!!! VT 750 Spirit to piękna i solidna maszyna... Na razie od roku ujeżdżam Shadowa VT 600... Nie ukrywam, że VT 750 jest jak najbardziej poważnie brane pod uwagę jako następca mojego "cienia"... Poza tym zapraszam serdecznie do klubu właścicieli Hondy Shadow oto adres:http://www.shadow.org.pl/ a tu podaję adres forum klubu:http://www.shadow.org.pl/forum/index.php Pozdrawiam serdecznie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 No to i ja gratuluję! :) Tym bardziej że zaliczam pierwszy mój sezon na Czarnej Wdowie :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Brawo :wink: Co prawda jak narazie nie gustuje w takich motocyklach co nie znaczy ze nie lubie poptrzec na jakies ich fotki :) Szerokosci i przyczepnosci! :biggrin: Quote "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts