chlopekrostropek Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Szukam wymiarów oryginalnego korbowodu do Yamahy TDR125 z roku 95. Jest to ten sam silnik co DT125? Szykałem tych danych w serwisówce DT125 ale nie znalazłem (byc możę za słaby angielski). Starym korbowodem nie mam co się sugierowac jest niespasowany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_195 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Nic Ci nie dadza wymiary korbowodu, nawet jeśli je znasz nic Ci po tym... kup korbę do swojego motoru (komplet naprawczy) znajdziesz tam łożysko stopy korbowodu, swożeń dolny i górny , majster Ci to zloży i bedzie elegancko.szkoda Twojego czasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlopekrostropek Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 No tak, mam zamiar kupic zestaw naprawczy, ale nie moge znalesc nigdzie wsrod zamienników do TDR 125, mam nieoryginalny w tym momencie założony i nie moge porównac wymiarów czy pasuje od DT125, który jest łatwo dostępny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts