rozek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 hmmmmmm.....miód :!: Dla mnie śiwetne ( chociaż wydech troszke przydługi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 teee zeus, ale ty mnie nie strasz tak tymi wiad. na priv`a :lol: przez ciebie na yamahe wiecej nie wsiade :lol: :lol: :twisted: (jak bys miel zamiar odpisac, <oby nie> to uzywaj tym razem slownika, twoja wiad. odszyfrowywalem pare minut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Icea uważaj :!: Z3US to pewnie jakiś gangsta. Jeśli o Ogara chodzi, to hmmm... bywają gusta i guściki. Nie jest w moim typie, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 taaaa bóg z Olimpu w koncu jeszcze Cie pierunem zasunie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hahahahahahah.Ale mnie wasza dyskusja rozśmieszyła :D :D :D Icea uważaj bo Zeus przyjedzie do ciebie na swojej jaweczce (oczywiscie z prędkościąświatła) i jeszcze Ci się dostanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 jaweczce (oczywiscie z prędkością światła) i jeszcze jak z owiewka to z predkoscia swiatla + 34 km/h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Dajcie spokój. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hahahahahahah. Ale mnie wasza dyskusja rozśmieszyła Icea uważaj bo Zeus przyjedzie do ciebie na swojej jaweczce (oczywiscie z prędkością światła) i jeszcze Ci się dostanie hehehehe jak z owiewka to z predkoscia swiatla + 34 km/h tu widać waszą dojrzałość... nabijacie sie za coś co było dawno temu...poprostu szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hahahahahahah. Ale mnie wasza dyskusja rozśmieszyła Icea uważaj bo Zeus przyjedzie do ciebie na swojej jaweczce (oczywiscie z prędkością światła) i jeszcze Ci się dostanie hehehehe jak z owiewka to z predkoscia swiatla + 34 km/h tu widać waszą dojrzałość... nabijacie sie za coś co było dawno temu...poprostu szkoda słów no sorka ale, to nie ty dostales slodka notke od zeuska :D Ale jak w wykonaniu Johna Lennon`a: "War is Over: Marry X-Mas" peace out... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 11. Wszelkie sprawy prywatne należy rozwiązywać przez prywatne wiadomości. :D wróćmy moze do tematu??czy lepiej wygląda czarny, czy orginalny czerwony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 czy lepiej wygląda czarny, czy orginalny czerwony?? ca za pytanie, na wiekowej maszynce jasne ze czarny... twoja wyglada bardzo stylowo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 co do koloru to czarny o wiele lepszy tumik moim zdaniem lepszy ten sportowy aha i skaczcie juz wyzywac tego ZEUSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 co do koloru to czarny o wiele lepszy tumik moim zdaniem lepszy ten sportowy aha i skaczcie juz wyzywac tego ZEUSA TŁUMIK nie tumik... nie uczyli Cie niczego w szkole?no i skończcie nie skaczcie... polski jezyk być trudny ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 jaweczce (oczywiscie z prędkością światła) i jeszcze jak z owiewka to z predkoscia swiatla + 34 km/h :D Icea zapomniales jeszcze o naklejce NOS co daje 5 km/h no i sportowej swiecy od malucha co daje jakies 15 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Czyli w sumie te wszystkie Tuningi dają 54 km/h :D :D :D :D :D :D Sory ale nie mogłem się powstrzymać.Chyba do siebie coś zamontuje, ale owiewkę niestety już mam :D więc pozostaje mitylko naklejka i świeca, ale to i tak w końcu 20km/h więcej. heheheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi