Myszsa01 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, mam CBR 900rr sc 33 z 96 roku. Dzisiaj zakładałem sobie akcesoryjną owiewke tuningową i nie zauwazyłem ze mam przekręcony kluczyk w stacyjce. Zahaczyłem przypadkowo jedną z wtyczek o drugą i było jakieś spięcie, od tej chwili padła mi cała elektryka, kompletnie nie mam pojęcia co sie stało, wszystko przestało działać, nie moge odpalić moto, światła, kierunki, nie słychać przerywacza nawet, kontrolki na zegarach tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zacznij od sprawdzenia bezpieczników. Gdzie są? wyszukiwarka lub serwisówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszsa01 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 juz je sprawdziłem, wszystkie są ok wogole apropo tego głownego bezpiecznika, ktory to jest ten główny ? jest taki jeden czarny z 3ema blaszkami w "pudełku" tam gdzie reszta bezpieczników, ale niewiem od czego on jest i jak go sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) główny powinien byc zaraz przy akumulatorze szukaj po czerwonym kablu (+), tylko modl sie zeby to nie byl moduł.pzdr Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Volks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszsa01 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 okej sprawa rozwiązana, to był ten głowny bezpiecznik, dzieki za pomoc :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi