mr.zielony Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 TT:-mniejsza waga-dużo leprze zawieszenie-ładnie sie prezentuje :)-a co do silnika ...ten sampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 dużo leprze zawieszenie - czy aby napewno...każda TT ma lepszą zawieche od XT, od wersji 2 KF też ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 napewno , zwykle XT maja kanapowe zawieszenie , chyba najgorsze ze wszystkich starych 600 japonskich. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 -a co do silnika ...ten sam po czym wnosisz? gaźnik airbox i tłumik inny, inne przełożenia w skrzni (pierwszy bieg i którys tam) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 po czym wnosisz? gaźnik airbox i tłumik inny, inne przełożenia w skrzni (pierwszy bieg i którys tam) Silnik jest prawie taki sam - a skrzynia to skrzynia - nie silnik..Tłumik to tłumik...Gażnik to gażnik.. Xt jest bardziej na drogę, mniej endurowate...Tak mi się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 to ci sie zle wydaje :) - poza kiepskim zawiasem, nie gorsza od innych 600 Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Założyciel tematu: kupiłeś coś?Pochwal się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosbike Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam po krótkiej przerwie. Mam za soba bardzo pracowity tydzień. Poszukiwałem to cos dla siebie , tymczasem pojawił sie nowy aspekt i stanałem jak Tusk w "rozkroku". Mianowicie moja zona jak usłyszała o motorach powiedziała stanowcze nie. Nie dla motoru tylko dla siebie - ma byc moto dla dwojga !! No i zaczynam od nowa. Po kilku konsultacjach na celowniku sa : Dominator, Transalp, KLE, DR650 powyżej '90.XT i TT odpada. Stanowczo mówimy NIE dla kopniaka. Po kilku próbach kopania (paru udanych i paru nieudanych) stwierdziłem że to nie dla mnie. Na nodze pozostała mi krwawa pamiatka po stopce od Bellgardy. Dzieki temu dokonałem pierwszego ważnego zakupu: buty skóra, z opinaczami na rzepy do połowy łydki. Niezłą cena 250 zł ,nowe w Andrzejowie koło Łodzi u producenta.No i jak tu teraz wybrać? Żona ma jezdzic razem ze mna na ryby i w plener oraz na wycieczki. Takie warunki postawiła.Prosze o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 mysle ze na takie bardziej turystyczne moto , szukaj cos z R2 albo V2 XTZ , Africe.. Trampek jest troszke mulasty , ale nadrabia to waga. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wciąż nie wiemy co kupiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosbike Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam kolegów- po konsultacjach z moja żona i obejrzenie wszystkiego co jeżdzi -kupiłem Transalpa. nA razie go doprowadzam do połysku bo jeszcze tablic niemam.Wrażenia z jazdy za pare dni. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Fajny sprzecik. Gratki.Oczywiście zapodaj foty :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 niom, trampki to są wdzięczne sprzęty. Oby ci sie dobrze chował :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi