karol1001 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Coraz mniej mi się chce wierzyć, że którymkolwiek z wyżej wymienionych motocykli rzeczywiście jeździłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 może jeździł ale chyba jazde próbną tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 handlowiec :icon_biggrin: idzie za kasa i moze dobrze robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Szuakam czegos idealnego dla siebie :wink: Może spróbuj na Pocket Bike'u?? Ajjj zapomniałem o Twoim kręgosłupie... Pzdr :biggrin: Edytowane 16 Maja 2008 przez KaZet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 o juz tdm 900 :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) o juz tdm 900 :) Bo fantazja fantazja..... :) Nie czepiajta sie...przeciez teraz szuka duuużego turystyka :biggrin: Spójrzta w ogłoszenie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M782486 Edytowane 25 Maja 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Nie ma WRki to zamykamy Temacik ;) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi