dwaku Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Z powodu mojego rychłego wyjazdu z kraju rozważam przedwczesną niż planowana sprzedaż mojej pięknej Suzi. Zacznijmy od tego, że jest to rocznik '96 - jedyny w którym GSki posiadały piękną grafitową ramę, która w przeciwieństwie od standardowej srebrnej dodaje uroku i powoduje, że optycznie moto wygląda na bardziej "dorosłe". Moja maszynka nie posiada też najczęściej spotykanych białych felg, gdyż i te pomalowano grafitowo. By całość jeszcze bardziej wyglądała spójnie, silnik jest czarny a pozostałe elementy pomalowano pięknym metalicznym lakierem "wiśnia - bordo". To tyle w kwestii niezaprzeczalnej urody tego motorka, przy którym "zwykłe" GSki wyglądają blaaado i to bardzo. Stan techniczny motocykla oceniam na bardzo dobry. Nie znoszę obecności słowa idealny w ogłoszeniach 2nd handów bo żaden wieloletni sprzęt taki po prostu być nie może. Motor był kupiony za pośrednictwem Motomotion, która to firma nie żeni badziewia. Suzuki jest przygotowana do sezonu, ubezpieczenie i badania są do jesieni (październik). Nic tylko odpalić i jeździć. Przebieg wynosi niecałe 30000 km. Czy jest prawdziwy? Zapraszam do oględzin. Proszę szanować mój czas dlatego ludzi niezdecydowanych by kupić zdrową piękną maszynkę z góry będę odsyłał na drzewo :icon_twisted:. Forma kontaktu:[email protected] Cena wyjściowa to 6000PLN. Myślę, ze biorąc pod uwagę ten konkretny egzemplarz, jest to dość atrakcyjna cena. Nie ma ciśnienia. Motorek może u mnie zostać - lubię go 8) Fotki: http://www.5050.pl/pliki/GS1.jpghttp://www.5050.pl/pliki/GS2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 widze ze motocykl spzredaje osoba swierza na forumczy ktos z forumowiczow z warszawy zna ten motocykl.Jezeli tak to prosze o info na PW zgory dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Proszę szanować mój czas dlatego ludzi niezdecydowanych by kupić zdrową piękną maszynkę z góry będę odsyłał na drzewo :). jak mnie irytują tego typu stwierdzenia w ogłoszeniach... ratuje Cię troszkę "Proszę" na początku zdania. Ale nawet jakbym był zdecydowany na GS to prawdopodobnie pominął bym to ogłoszenie bo nie lubie jak robi się ze mnie małpę i odsyła na drzewo. A to że jestem wymagający i zadaje tysiąc pytan przy kazdych ogledzinach nie znaczy ze jestem niezdecydowany, ale jak nie chcesz poswiecic mi swojego cennego czasu to trzymaj sobie to moto "bez cisnien" :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_75 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 jak mnie irytują tego typu stwierdzenia w ogłoszeniach... ratuje Cię troszkę "Proszę" na początku zdania. Ale nawet jakbym był zdecydowany na GS to prawdopodobnie pominął bym to ogłoszenie bo nie lubie jak robi się ze mnie małpę i odsyła na drzewo. A to że jestem wymagający i zadaje tysiąc pytan przy kazdych ogledzinach nie znaczy ze jestem niezdecydowany, ale jak nie chcesz poswiecic mi swojego cennego czasu to trzymaj sobie to moto "bez cisnien" :cool: pozdro WOW...ale milo sie zrobilo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 hmm może faktycznie troche mnie poniosło za bardzo, co nie zmienia faktu ze nie lubie tego typu stwierdzen, ale to juz pewnie moj problem i powiniem zachowac go dla siebie. peace, love and rock`n`roll nie chcialem nikogo urazic, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaku Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 hmm może faktycznie troche mnie poniosło za bardzo, co nie zmienia faktu ze nie lubie tego typu stwierdzen, ale to juz pewnie moj problem i powiniem zachowac go dla siebie. peace, love and rock`n`roll nie chcialem nikogo urazic, przepraszam. Trochę w Twoim stwierdzeniu racji. No cóż, trochę zbyt dobitnie napisałem ale mam takie a nie inne doświadczenia z kupującymi że już wolę wyjść na chama niż użerać się z objeżdżaczami sprzętów i gawędziarzami. :flesje: Jeśli jednak kogoś to uraziło to przepraszam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 hmm może faktycznie troche mnie poniosło za bardzo, co nie zmienia faktu ze nie lubie tego typu stwierdzen, ale to juz pewnie moj problem i powiniem zachowac go dla siebie. peace, love and rock`n`roll nie chcialem nikogo urazic, przepraszam. kolego sprzedawales kiedys moto??? jesli nie to twoje oburzenie jest uzasadnione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 kolego sprzedawales kiedys moto??? jesli nie to twoje oburzenie jest uzasadnione... nie, moto nie sprzedawalem, ale zmienialem dwukrotnie samochód. Poza tym siedze w handlu zawodowo więc moim skromnym zdaniem nie ważne co sie sprzedaje, jesli chce się dobrze sprzedać to i klienta trzeba szanowac choćby był najbardziej marudny ;) ale to już może nie spamujmy koledze w wątku giełdowym :-) i tak już chyba za dużo powiedzieałem ;-) pozdro i owocnych transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie, moto nie sprzedawalem, ale zmienialem dwukrotnie samochód. Poza tym siedze w handlu zawodowo więc moim skromnym zdaniem nie ważne co sie sprzedaje, jesli chce się dobrze sprzedać to i klienta trzeba szanowac choćby był najbardziej marudny :banghead: ale to już może nie spamujmy koledze w wątku giełdowym :-) i tak już chyba za dużo powiedzieałem ;-)pozdro i owocnych transakcji to tak na koniec jak bedziesz sprzedawal, i trafisz na parunastu malolatow ktorzy usilnie beda chcieli przez telefon zamienic spzreta na malucha, pozniej kilkunastu ktorzy przyjada z okolicy bo daleko nie maja przejechac sie twoim sprzetem (a no co darmowa frajda bez zamaru kupna) kilkunastu gawedziazy ktorzy po ogladnieciu powiedza ze sie jeszcze wstrzymaja bo kumpel za 300euro sprowadzil r1. ps. na pytanie czy idzie na kolo mow ze stanowczo nie i ze nie jedzie 200km/h oszczedzisz 50% durnego zawracania dupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaku Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 to tak na koniec jak bedziesz sprzedawal, i trafisz na parunastu malolatow ktorzy usilnie beda chcieli przez telefon zamienic spzreta na malucha, pozniej kilkunastu ktorzy przyjada z okolicy bo daleko nie maja przejechac sie twoim sprzetem (a no co darmowa frajda bez zamaru kupna) kilkunastu gawedziazy ktorzy po ogladnieciu powiedza ze sie jeszcze wstrzymaja bo kumpel za 300euro sprowadzil r1.ps. na pytanie czy idzie na kolo mow ze stanowczo nie i ze nie jedzie 200km/h oszczedzisz 50% durnego zawracania dupy :crossy: ;) O to mi chodziło właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaku Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Po mojej tygodniowej nieobecności w Warszawie moje moto znów jest dostępne do oglądania. Dodatkowa informacja: dodaję oryginalnego bagstera gratis :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi