zagajnik Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Kupiłem filtr powietrza K&N do swojej gsx600f i w instrukcji montarzowej jest napisane, że dla seryjnych gaźników należy zastosować zwężkę o mniejszej średnicy, a dla zmodyfikowanych gaźników można uzyc żwężki o wiekszej średnicy. Gażniki mam serujne Czy należy się stosować do tego zalecenia? Czy już ktoś użył zwężki o większej średnicy do seryjnych gaźników po czym okazało się że nie można utawić właściwego składu mieszanki, gdyż gaźniki miały za małą wydajność w dostarczaniu paliwa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagajnik Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 No szkoda, że forum nie pomogło w tej sprawie. Założyłem zwężkę z mniejszą średnicą otworu. Jutro do mechanika na regulacje gaźników. Koniec tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 (edited) ale kupiłes zwyczajny czy zamiennik????? Edited April 21, 2008 by kiki Quote http://bikepics.com/members/kiki21/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts