zagajnik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kupiłem filtr powietrza K&N do swojej gsx600f i w instrukcji montarzowej jest napisane, że dla seryjnych gaźników należy zastosować zwężkę o mniejszej średnicy, a dla zmodyfikowanych gaźników można uzyc żwężki o wiekszej średnicy. Gażniki mam serujne Czy należy się stosować do tego zalecenia? Czy już ktoś użył zwężki o większej średnicy do seryjnych gaźników po czym okazało się że nie można utawić właściwego składu mieszanki, gdyż gaźniki miały za małą wydajność w dostarczaniu paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagajnik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No szkoda, że forum nie pomogło w tej sprawie. Założyłem zwężkę z mniejszą średnicą otworu. Jutro do mechanika na regulacje gaźników. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) ale kupiłes zwyczajny czy zamiennik????? Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi