piwo Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Powiedzcie mi jeszcze jakich dodatkó uzywacie i jakich firm - szukam czegoś sprawdzonego: - ochraniacz na szyję- pas na nerki Napiszcie czego uzywacie? Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 eeeee ochraniacza na szyję nie posiadam :biggrin: Natomiast pas nerkowy mam wbudowany w zbroję TSCHULA :P :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Powiedzcie mi jeszcze jakich dodatkó uzywacie i jakich firm - szukam czegoś sprawdzonego: - ochraniacz na szyję- pas na nerki Napiszcie czego uzywacie? O ja co za ochraniacz na szyje ? :notworthy: No i co Ty choinka jestes jakas ? :icon_razz: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 nie mówiłbyś tak, gdybyś wiedział jak bardzo ochraniacz na szyje może pomóc w niektórych sytuacjach....!!!!!!!!!! Ja poza ciuchami, bez zbednych dodatków poza stabilizatorem na nadgarstek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Może kamizelka odblaskowa? :bigrazz:Lepiej widać motocyklistę z puszki. Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Zierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 O ja co za ochraniacz na szyje ? :eek: No i co Ty choinka jestes jakas ? ;) Ray, jeździsz, czy patrzysz na moto w garażu :wink: :bigrazz: :buttrock: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ray, jeździsz, czy patrzysz na moto w garażu :) ;) :)Chodzi im o to, że to się kołnierz nazywa. Najpierw okeśl czy chcesz skórzany czy tekstylny. O pasach nerkowych już sporo było na forum i chyba nie ma sensu pisać znowu tego samego Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Chodzi im o to, że to się kołnierz nazywa. Najpierw okeśl czy chcesz skórzany czy tekstylny. O pasach nerkowych już sporo było na forum i chyba nie ma sensu pisać znowu tego samego Kołnierz powiadasz ... to zajrzyj tutaj np :http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=2336 Gdybym wiedział na pewno, o który mi chodzi, to nie pytał bym na forum czego kto używa :biggrin: - to tak chyba wygląda :biggrin: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Ray, jeździsz, czy patrzysz na moto w garażu :wink: :flesje: :icon_question: No zgadles ja jeżdże a nie obwieszam sie gadżetami :crossy:kombi,kask,buty, rękawice i nic ponadto Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No zgadles ja jeżdże a nie obwieszam sie gadżetami :biggrin:kombi,kask,buty, rękawice i nic ponadto Ray,nie bede dyskutował, czy ochraniacz na szyję to gadzet - ale skoro tak to kask też jest gadżetem ... :) Przeczytaj definicję gadżetu i proponuję wypowiadaj się w TOPach, jak masz coś do powiedzenia, a nie niekostruktywna krytyka PSPrzepraszam wszystkich za OFFTOP - EOT Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mam "ochraniacz na szyję" wpinany w kurtkę vanucci w serii ;) jak bedzie naprawde zimno to zrobie z niego pozytek. a pasa nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 pas Held z outlastu kurtke mam spinaną ze spodniami długim zamkiem i raz sie pokusilem o nie założenie pasa... potem załowałem tego Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 pas Held z outlastu to chyba mam taki sam :icon_razz: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi