finalcell Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dziś chciałem wymienić tylnie klocki i to co mnie spotkało -_-' moto mam dopiero od 2 tyg, więc nie zauważyłem.Mianowice wydaje mi sie że brakuje dystansu ? ( nie wiem co to za część )w tylnim kole a wygląda to tak mocowanie tylniego zacisku to taki trujkąt przymocowainy na osi i jedną częścią w takim prostokęcie w wachaczu. Gdy dokręcam śruby mocujące to od stony zacisku nic nie dotyka koła i będe kręcił aż ten trójkąt nie zablokuje sie na tarczy i wtedy to tarcza trzyma koło nie wiem czy opisałem to zrozumiale, jak ta część sie nazywa bo nie wiem o co pytać w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Proponuję abyś zrobił zdjęcie i pokazał nam, tak będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi