ARTURO Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Szukam instrukcji obsługi do Intrudera 1400, 2003r. w j. polskim lub angielskim. Będę wdzięczny za porady gdzie to znaleźć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zajżyj na stronę Intruder Warmia kolego: http://www.samba.pl/intruder/ Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Per Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witam posiadam intrudera z 96 i ma skrzynie 4 biegową przy zakupie niezwróciłem na to uwagi bo byłem pewien że to narma i mają 5-cio biegową czy mogę sie dowiedziec jak wielka jest w tymróżnica i czy mam sie tym przejmowac i zamienić motocykl z skrzynią 5-cio biegową z góry wielkie dzieki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi