maciekzx6r Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Też mam problem ;/ mam nadzieje ze wlasnie to akumulator, u mnie sytuacja wyglada tak, z zimnego odpala za pierwszym, ale jak sie silnik rozgrzeje do 4 kresek to ciezko go odpalic, dzwiek jest wtedy taki, jak by akumulator wołał o pomoc i zdycha... Od razu chce powiedzieć przed, regulacje luzów zaworowych miałem robione 2 miesiące temu, ale jest to ewidentnie cos z akumulatorem ;/ pomóżcie mi bo mnie to strasznie wkur*** jak podjade na stacje zatankowac i nie odpali, wtedy musze czekać jak aku mocy nabierze ;/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no cóż, aku dziś zalewam (jak w końcu znajdę elektrolit - kiedyś był na każdej stacji, a teraz...) w weekend jadę do kletna, to w poniedziałek wam napiszę czy to było aku na pewno.A kupiłem yuasę. Choć teraz mam exide a chyba exide jest właścicielem yuasy czy na odwrót.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja kupiłem QMP ponoc 10% słabszy jets 210zł dałem =,= to juz wolałemd odac te 40zł i miec yase ale co tam o dziwo dzis zrobiłęm 150km i moto normalnie chodizł ;| nie wiem co jest grane Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No to po weekendzie i zrobionych paru kilosach potwierdzam że aku sobie wziął i padł. Wstawiona Yuasa i wszystko pięknie chodzi (spóbowałoby nie... :) ). Czyli przyrządy nie kłamią - jak jest ładowanie i właściwe przewodzenie na regulatorze to najprawdopodobniej aku.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi