cimel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 witam potrzebna mi opinia na temat łańcuszka rozrządu firmy YBN czy warto zaoszczędzić czy lepie kupić DID-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie ten dział to raz.Pisownia to dwa. Tak ciężko wcisnąc Shift czt znak zapytania? Ręce opadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie ten dział to raz.Pisownia to dwa. Tak ciężko wcisnąc Shift czt znak zapytania? Ręce opadają ...[/quote ale mnie zszokowałeś jak nie masz mi nic do powiedzenia na mój problem to po prostu nie pisz szkoda twojego czasu i moich nerwów ( po takim przywitaniu aż się rwę żeby pisac coś dalej nara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi