Bialy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mam znajomego, ktory niestety nie jest jeszcze pelnoletni, ale ma kat. A1, wzwiazku z czym poszukuje jakiegos malego chopperka. W oko wpadly mu wlasniete dwa modele motocykli, jednak ciezko jest w internecie znalezc jakieskonkretne informacje na ich temat, szczegolnie w przypadku Kawasaki :/ Ja osobiscie sklanialbym sie ku Hondzie, ale Kawasaki prezentuje siewizualnie fajniej i udalo nam sie nieco lepsza oferte wyczaic ;) Bede wdzieczny za pomoc, pozdrawiam :wink: PS. Identyczny post poszedł jeszcze na grupę dyskusyjną, proszę nie linczować :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash_Virago Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ja bym proponował Yamahę Virago 125. Moim zdaniem lepsza i ładniejsza od tych dwóch, ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie ma lepszej 125 choppera niż Virażka. Wyłoży trochę więcej kasy a będzie dużo bardziej zadowolony. Aha, jakby kupował, to niech sprawdzi czy nie jest to zdławiona wersja (max 80km/h), ponieważ koszty oddławienia są niebotyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykwln Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 WitamTeż się rozglądam za tymi motorkami, czy moglibyście napisać troche więcej o Yamaszcze virago 125. Interesuje mnie to jaka jest żywotność silnika v-max, przyśpieszenie, spalanie oraz awaryjność. Jeżeli ktoś miał kiedyś okazje przetestować te motorki niech napisze który jego zdaniem zasługuje na uwagę :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi