Skocz do zawartości

Czy ktoś kiedyś próbował przerobic wizualnie f4 na f4i

grooby
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem ciekaw a nigdzie na forum takiego tematu nie znalazłem, czy można przerobić zwykłą cbr 600 f4 99r na

f4i chyba produkowaną również od 99r.

Wydaje mi się, że boczne owiewki są identyczne a czacha jak to czacha jest zależna od stelaża pod nią ale tu pojawia się chyba problem czy ten stelaż będzie można bez problemowa wkręcić w ramę.

Może ktoś już miał taki pomysł i próbował go zrealizować :P

Edytowane przez grooby

Eeee, a jaki jest cel nadrzędny? Będzie miała 5Km więcej? Będzie się lepiej prowadzić?

Bo jak masz wydawać kasę na lans, to sprzedaj tą i kup Bladego.....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Eeee, a jaki jest cel nadrzędny? Będzie miała 5Km więcej? Będzie się lepiej prowadzić?

Bo jak masz wydawać kasę na lans, to sprzedaj tą i kup Bladego.....

A sens jest taki ze bedzie ja mozna pozniej sprzedac jakos f4i malo taki przeszczepow na allegro z sc28 i sc33 :biggrin:

Witam po krótkiej przerwie coś nam serwerek pada.

Koledzy wyglebiłem się i muszę zrobić wielkie zakupy a ceny są bardzo porównywalne. Z poprzednich plasticzków niema co skleić :biggrin:

650 własna przyjemność wizualna :), lansik czy wciskanie bajery przy sprzedaży jak tu rybson twierdzi nie koledzy to tylko dla mojej przyjemności a moim zdaniem przodzik f4i jest po prostu ładniejszy i nie da się ukryć, że łatwiej i szybciej można dostać wszelakie części.

Edytowane przez grooby

Aa, no i widzisz, w takim układzie ja bym szukał po prostu co tańsze. Wybacz, ale w pierwszym poście to wyglądało na typowy lans. W układzie szlifa, to wszystko jasne....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals