kufi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Czy ktoś z kujawsko -pomorskiego :icon_mrgreen: jedzie :icon_rolleyes: A bliżej -okolice Torunia ,Włocławka i Inowrocławia :icon_twisted: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Żary, Żagań i okolice - ktoś jedzie, żeby zmontowac jakąs grupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 SZCZECIN rusza tez JUZ O 8 w piatek ,wiec do zobaczenia na miejscu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 przypominam.Piatek 20 amfiteatr :icon_mrgreen: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 przypominam.Piatek 20 amfiteatr :)ja jak już będę to dopiero w soboteto może w sobotę o 20-ej też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ja jak już będę to dopiero w soboteto może w sobotę o 20-ej też?? Ale mam nadzieję że dojedziesz :):):) :flesje: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 w piątku na sobotę nocke mamw sobotę rano będę w domu 2-3 godz. snu i kołó 12-13 w drogę, trzymaj miejsce na namiocik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Moto zapakowane, czekam na Kazika i ruszamy w droge:)) Do zobaczenia na miejscu:)) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 przypominam.Piatek 20 amfiteatr :icon_mrgreen: pojawie się i w piątek i w sobotę o 20 :icon_question: RaY jak Cię rozpoznać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 ja też się przejade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nie wypijcie wszystkiego jutro rano wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Kurcze Tylko Bakusia spotkalem... troche ludzi bylo i nie wiadomo bylo kto z forum :icon_mrgreen: bylem w czarnej koszulce ze smiercia z taka mala bladyneczką. Czerwona R6 na blachach z UK. Edytowane 6 Lipca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 w sumie to nawet zapomniałem ze o 20 mamy się spotkac az tak było ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 I co wyszło z tej 20? Wielkie G. Ale przynajmniej posłuchałem dobrej muzy w amfitatrze /Mr. Blues/, kto nie był i nie słyszał, ma czego żałowac. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 PRzed chwilą wróciłem :icon_twisted:) Czad:D Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi