kszyhoo Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam!Jako, że nie znalazlem tematu w ktorym znalazlbym odpowiedzi na nurtujące mnie pytania założylem nowy.Mam takie pytania:W jakich latach CRM przechodzila 'lifting' po ktorym zostal zmieniony silnik lub cos?Czy czesci z CR z tych lat podejdą co CRM?Skad brać czesci? Adresy jakichś sprawdzonych dealerow, itp. Z gory dzieki za pomoc.KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Lifting crma polegał na tym, że zmieniono kolor silnika z czarnego na srebrny w roku 1997 bodajże.I chyba nic więcej się w nich nie zmieniło.Częsci od cr nie podejdą do Crm. Częsci do silnika pasują od nsr bo to ten sam silnik czyli z tym problemu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam!Nie chcialem zakladac nowego tematu, wiec pisze w tym.Mam problem:Spadł mi łańcuch w CRM'ie i uderzył o karter w skutek czego odpadło 'gniazdo' na simmering od dzwigni zmiany biegów.Pozostałą cześć gdzieś zgubiłem.Jak sie mozna domyslic - cieknie z tego olej.Co doradzacie? Zdjecie postaram sie dodac pozniej. Nastepujacy problem to slizgajace sie sprzegło.Na poczatku slizgalo sie tylko przy wysokich obrotach ( 8-9 k ), po postoju i ponownym odpaleniu slizgalo sie juz od 5k. Oczywiscie regulowałem je na klamce - przy silniku jeszcze nie.Zaznaczam, ze sprzeglo tluklo od jakiegos czasu - moze lozysko.Czy to bedzie juz koniec sprzegla? Z gory dzieki za odpowiedzi/podpowiedzi. Jak przypomni mi sie jeszcze jakies pytanie to napiszę. KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 co do sprzęgła to raczej tarcze do wymiany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi