trzykawki Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Czyli good-bye DR welcome GS, tylko jak ja to wytłumaczę w domu Edytowane 29 Marca 2008 przez trzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ty lepiej zdjęcia pokaż :crossy: Gratulacje!!!!! A w domu nic nie mów, nie zauważą :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) http://www.motocyklebmw.pl/index.php/oferta/index/45/html/0 na razie jeszcze tam ale za parę dni już u mnie Edytowane 29 Marca 2008 przez trzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Faaaajny :) :lalag: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gratulacje. :bigrazz: Widzę że sentyment do "dzioba" pozostał, fajna maszyna. A co do tłumaczenia, to jak zobaczą BeeMke to wszelkie tłumaczenia są zbednę, sama sobą najlepiej się wytłumaczy.Jeszcze raz gratulacje i życzenia wielu kaemów. :biggrin: PS. Malowanie taka jak moja Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ... PS. Malowanie taka jak moja Pozdrowionka Jak to?, Twoja jest zielona Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi