piasek.24 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam Jaki powinien być luz łańcucha w magnie VF 750 C z 93 r. i w jaki sposób należy go mierzyć ?Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam posiadaczy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Najczęściej luz mierzy się w połowie długości waahacza.Wartośc luzu znajdziesz w serwisówce.Chwytasz w łapę łańcuch i dociskach go w stronę wahacza- do góry. Powinien się poddać / ugiąc na okresloną wysokość.U mnie jest to ok 3 cm. Edytowane 27 Marca 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasek.24 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 w mojej serwisówce nie umiełem znaleźć luzu łańcucha aserwisówkę mam po angielsku bo polskiej nie potrafiłem wytropić.Poszedłem na stronę producenta łańcucha i tam znalazłem to czego szukałem :bigrazz:Myślałem że luz ma być inny w tym modelu ale jak się okazało wszystko jest standardowo. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi