DanielGT Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 6700 :notworthy: . Ja bym nigdy nie dał tyle siana za takie coś, przecież za tyle to spokojnie gsx'a kupisz, no ale to tylko taka moja opinia, rób jak uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) no własnie to jest dosc kasy ... lepiej kup troche starszą yamahe z 2003r za 5,500zł i zrob elegancki tuning na 70cc mam do sprzedania sende 03r supermoto za 4500zł, moze jestes zainteresowany ? Edytowane 29 Marca 2008 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek6662 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie w gre wchodzi tylko yamaha sende juz praktycznie wykreslilem z listy pozdro i dzieki nie chodzi mi tutaj tak szczegolnie o cene bo napewno da sie ja obnizyc ale co myslicie o stanie technicznym tego moto mam jeszcze pytanie czy jest zapisany rocznik produkcji na oponach?? oki konczymy panowie ten temat dzieki za wszystkie rady pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 mam jeszcze pytanie czy jest zapisany rocznik produkcji na oponach?? Chyba nie chodzi Ci o rcznik motocykla :biggrin: :icon_razz: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 akurat za 6700zl tak jak ta dt 04' senda znajdziesz z realnym przebiegiem 500km, czyli nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) nigdy bym niekupil takiego motorka z 04r za 6700zł, wolalbym juz nsr 125/50 albo dt 125/50 juz da rade za tą kase kupic, za 5,5tys znajdziesz dt w takim samym stanie ;] Edytowane 31 Marca 2008 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi