Kamsel Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 grebur jeśłi chcesz sie dowiedzieć więcej wejdź do tematów poświeconym danemu motorkowi i tam zadaj pytnie, tam pisza ludzie którzy na tym jeździli i ci powidzą co i jak :icon_razz: pozdro Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 jak masz okazje to przejedz sie 125 to nie to samo co 50ccm czy 72 w "chooperze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) grebur jeśłi chcesz sie dowiedzieć więcej wejdź do tematów poświeconym danemu motorkowi i tam zadaj pytnie, tam pisza ludzie którzy na tym jeździli i ci powidzą co i jak :( pozdro Prawda. >www.google.pl > KMX 125 Forum>www.google.pl > DT 125 forum Edytowane 25 Marca 2008 przez Kuba Stolarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 trudno troche sie doczytać tam optymalnych opini , a w porównaniu to inaczej sie pisze, poniewaz oceniasz motor patrzac w porwonaniu do konkurenta, np. mowisz ze kawa jest bardziej poręczna, ale tez swoje wazy :( interesują mnie opinie posiadaczy nadal jestem niezdecydowany co mam brac myslicie ze 125 bedzie dla mnie za mocny ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 http://www.125.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=33 opis kmxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja myśle że spokojnie dał byś sobie rade z 125, Wiadomo na początku byś może jej nie pałował na maxa. Ale troche pojezdzisz to się obędziesz z motorkiem i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a jaki z tych czterech motorow jest najlżejszy?boczi dzeki za linkumysł mi podpowiada "bierz kmx'a"a serce "bierz dt" ... :) :icon_razz: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 jezdziłem na KMX i DT jak dla mnie kmx był bardziej latwiejszy w opanowaniu i dosc ladnie jechal (mialem 100km/h na 5 ,przy masie 90kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 dzis jade sie przejechać kmx'em 125, ale zablokowanym, duzo roznica mocy jest miedzy zablokowanym a odblokowanym (chodzi o odczucia, bo z cyferek wiem ze to bedzie jakies 12koników) :icon_mrgreen: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Według mnie KMX i Dt to jeden czort , z tym że różnią sie kolorem ;) Miałem KMX i sie fajnie latało z przodu zawieszenie deczko usztywniłem i było git :) kumpel miał dt i nie wiele się rózniła...Po za tym KMX-y są o wiele tańsze niż DT, jak patrze na ceny z allegro to taniej by sie kupiło crossówke z tego samego rocznika... ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 kup ten motor który akurat będzie w lepszym stanie na allegro czy gdzie tam chcesz kupić, bo to wszystko zależy w jakim stanie kupisz motocykl, jak będzie mina to nie zależnie czy to dt czy kmx i tak będziesz musiał w niego włożyć, ja miałem dt bo akurat tak z kumplem postanowiliśmy kupić takie same co by łatwiej z serwisem i takie tam........pozdrawiam kup ten motor który akurat będzie w lepszym stanie na allegro czy gdzie tam chcesz kupić, bo to wszystko zależy w jakim stanie kupisz motocykl, jak będzie mina to nie zależnie czy to dt czy kmx i tak będziesz musiał w niego włożyć, ja miałem dt bo akurat tak z kumplem postanowiliśmy kupić takie same co by łatwiej z serwisem i takie tam........pozdrawiam lepiej kup tańszego kmx i kup sobie ubrania na motor niż miał byś całą kasę wydać na dt i jeździć w dresach i korko trampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 cokolwiek kupisz kmx czy dt nie będziesz zawiedziony, wszystkim da sie jeździć, szczerze to od kmx czy dt wolałbym rx albo crm, crm jest najmocniejsza z tych 4 ale też najwięcej ważykdx to też dobre motocykle ale o klasę wyższe, bardziej wyczynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a mtx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a mtx?mtx jakos mi nieprzypada do gustu, za stare trochedzis byłem ogladać kmx'a i jest spoko, myslalem ze bedzie wiekszy i cieższy, lecz niemogłem sie przejechac bo tam koles cos marudził ze niezna moich umiejetnosci, ogolnie to fajny motorek, chyba bede sie czaił na kmx'aa gdzie w nim są blokady ze tak znacznie zmiejszają moc ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a mtx?MTX 125 są mniej popularne od DT i KMX... Ale dobrego MTX można wyrwać za ok. 2500 tyle, że przed 90 roczniki, bo je chyba produkowali chyba do 91... Bo później było CRM, które również warto wziąć pod uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi