Klaudi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 :) nie wiem jak mam zadbać o stan techniczny,proszę o wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 raz: mamy na forum dział dane techniczne i serwisowe, tam szukaj zawsze takich informacje. temat przenoszędwa: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=68370&hl= tu jest info do gs-a, silnik ten sam, więc podstawowe kwestie typu częstotliwość zmiany oleju, itd będą te sametrzy: ja tam wolę dobrego mechanika od najlepszej serwisówki :banghead:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi