Anacho Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam, wybieramy się wraz z kolegą ze Szczecina na Krym ze szczególnym uwzględnieniem po drodze Lwowa i Odessy.Termin wyjazdu połowa lipca do bliższego ustalenia. Motocykle 2x Suzuki GSF 1250SA. Jeśli ktoś ma podobne plany wyjazdowe możnaby było się połączyć. Opcjonalnie powrót mógłby odbyć się przez Karpaty rumuńskie (Transylwania). Czy ktoś wie może czy jest jakieś połączenie promowe Sewastopola do Konstancji? (nie uśmiecha nam się przejeżdżać przez Mołdawie)Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Lwów jak Lwów- odwiedzić warto, ale Odesse odradzam. To duże miasto, ciężko się połapać, jest drogo i brudno. Wiem, że z Odessy pływa prom do Warny (BG) a czy do Konstancji- nie mam pojęcia. Po Mołdawii nie jeździłem ale ten kraj jak dobrze zaplanujecie przeskoczycie w ciągu jednego dnia. Uważajcie tylko żeby nie wjechać do republiki naddniestrzańskiej- tam jest podobno niezły meksyk i ostro kasę zbijają na turystach. Więcej o Krymie znajdziecie w wątkach z zeszłego roku. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=86251&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anacho Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki za cenne wskazówki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja polecam Odessę uważam że warto a nawet trzeba tam być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A jak wyglądają Ukraińsko-Polskie przejścia graniczne, wiem,że jest tłok i często parę godzin czekania, na mopliku w pełnym umundurowaniu i nie daj Boże w słońcu to katorga, czy można się przecisnąć poza kolejnością? Macie jakies doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anacho Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 z tego co słyszałem nie jest najlepiej ale nie jest też nie do przejścia. W długi weekend jade między innymi do Lwowa więc się przekonam na własne j skórze - przekaże Wam spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co do przejścia byłem na moto kilka razy jedyne co należy zrobić to PCHAĆ SIĘ NA SIŁĘ !!!!!!!!!!!!!! nie przepchniesz się stoisz i czekasz Pamiętajcie tylko PRZEPYCHANIE <ROZPYCHANIE >I TO TAK PO CHAMSKU może tak na prawdę pomóc ps."jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi