jack9 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Siema. Możecie mi coś o tym napisać? W sumie to juz sam nie wiem czy to jest Yamaha czy te MBK. Spotakł już ktoś taki motor? Jak coś wiecie to napiszcie. Chce kupić motor i chce znalezć jak najlepszy... ;] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M684635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 napisz do gościa co jest w papierach napisane i będziesz wszystko wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 MBK X-limit 50ccmAM6Wydech Metrakita Ile tyle tam widze... Do YZ 50 troche brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 MBK X-limit 50ccmAM6Wydech Metrakita Ile tyle tam widze... Do YZ 50 troche brakuje...Nie ma czegoś takiego jak yz 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack9 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Napisałem do tego gościa i czekam na odp. Właśnie nie czaje tego za bardzo bo patrzałem na stronie MBK i znzlazłem ten model, a on wypisuje Yamaha także sam już nie wiem. Poczekam i zobacze co on napisze. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Przecież MBK to fabryka yamahy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack9 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Napisał mi, że to jest Yamaha X-limit. Ale widziałem taką na stronie MBK identyczna czyli to jest te MBK. Gadałem z kolegami i to niby jest Yamaha produkowana w Europie jakoś tak. Ale napisał jeszcze, że dzisiaj 3 klientów przyjeżdza oglądać także raczej jej nie będzie. A żeby nie zakładać nowego tematu. Ma ktoś na sprzedarz Honde Hm 50 albo 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi